Kontakt

Kontakt Kristine

 

Ring eller skriv hvis du vil vide mere

Spilleder - Facilitator

 

Jeg hedder Kristine Törnqvist og er født i 1967, jeg er akkrediteret spilleder af THE TRANSFORMATION GAME® af Innerlinks ved The Findhorn Foundation i 2002. Jeg har desuden en 4 årig uddannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København og er certificeret stresscoach. I gennem 1½ år har jeg været freelance underviser i et kursus i personlig udvikling.

 

Efteruddannelser

 

Oprindelig er jeg uddannet Humanbiolog fra Københavns Universitet og har i 15 år arbejdet som projekt- og personaleleder i medicinalindustrien. Nu er jeg selvstændig konsulent og erhvervscoaching i TurnThePage. Jeg tilbyder coaching, rådgivning og sparring indenfor kompetenceudvikling, outplacement og stresshåndtering. For yderligere information se www.turnthepage.dk.

Mine oplevelser

 

Jeg har nu i mere end 14 år spillet THE TRANSFORMATION GAME® og benyttet Intuitive Solutions® i forskellige sammenhænge. Og jeg bliver lige forundret og begejstret hver gang, jeg faciliterer disse fantastiske spændende, rørende og givende spil og processer. Alle spil og alle processer har hvert deres unikke forløb, som afspejler hver persons sted i livet lige nu og her. Der er øjeblikke med glæde, smerte, gennembrud og transformation og spillerne oplever en større forståelse og forbindelse til sig selv og den verden de lever i.

 

Ring eller skriv gerne hvis du vil have flere informationer.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kristine Törnqvist

 

Telefon: 40 78 00 70

 

e-mail: info@transformationgame.dk