Hvornår vil du spille

Kontakt Kristine

Vil du spille

The Transformation Game?

 

Hvad kan The Transformation Game?

 

Hvad ønsker du at opnå?

 

The Transformation Game - hvornår vil du spille?

 

Har du lyst til at spille THE TRANSFORMATION GAME®?

Er I allerede en gruppe?

Kan du samle en gruppe på eller 4 til 6 spillere, så kontakt mig og lad os aftale en dag som passer alle parter.

 

Eller vil du bare gerne tilmelde dig et hold?

Hvis du ikke kan samle en gruppe, men gerne vil spille, så kontakt mig for tilmelding på en spilledag som er åben for alle. Næste åbne weekendhold er 25.-27. august 2017 i InspirationsCenter Maribo. Se flere detaljer på https://www.inspirationscenter.dk/kursuskalender/transformation-game-ved-kristine-tornqvist/

 

Når du skal spille THE TRANSFORMATION GAME® skal du afsætte en hel dag. Vi begynder som regel kl. 9 og slutter mellem kl. 19-20. Det anbefales ikke have planlagt for mange aktiviteter efterfølgende.

 

Pris:

En hel dag (ca. 12 timer) med THE TRANSFORMATION GAME® koster 2.500,- kr. + moms per person.

Dertil skal der tillægges udgifter til ophold og forplejning (ca. 1200,- kr per person)

 

Opfølgning:

Mange spillere oplever, at det er en intensiv dag, hvor de får mange nye og vigtige input, som skal integreres i deres liv. Skulle du efterfølgende have lyst til at arbejde videre med disse nye indsigter eller andre temaer i dit liv, tilbyder jeg som opfølgning coaching forløb. Her vil vi have fokus på, hvordan du kan handle på de indsigter du har fået, og jeg vil støtte dig i din proces til at nå dine mål og de nødvendige ændringer i dit liv.

 

Som en del af opfølgningen kan vi arbejde med "Intuitive solutions" som er lavet til individuelle sessioner med kortene fra THE TRANSFORMATION GAME®. Se mere under 'Intuitive Coaching'.

Hvad synes andre?

 

Vil du arbejde med din intuition i dit coachingforløb?

 

Velkommen